BG EN
call us
"Искам да Ви благодаря, че ми помогнахте да намеря подходяща застраховка за моята първа кола. Високо ценя усилията ,които полагате да задоволите изискванията на вашите клиентите. С голямо удоволствие ще Ви препоръчам на всички мои приятели. Благодаря Ви!"
Ирен Павлова, Шилър Парк, Илинойс

iren

bg-flag
Добре дошли!

Ежедневието е поредица от радости и трудности, които не оценяваме на време. Понякога разбираме удобството, едва когато го загубим. И никога не си представяме трудните моменти, те идват винаги неочаквано!

Ние от Triple Care знаем, че изпитанията ни правят по-силни и това е начина да вървим напред. Но също така знаем, че има ситуации, в които нашата предвидливост би ни предпазила от големи финансови загуби и би ни осигурила помощ в трудни моменти.

Застраховането не е решение на проблеми, то е начин да запазим финансовата си стабилност в трудни моменти - когато завали пороен дъжд,... или претърпим злополука, ... или професионалната ни компетентност е подложена на проверка... или когато колата ни закъса в средата на нищото... хипотетични и реални ситуации от живота.

Тези страници са за онези, които искат да се радват на живота, но преценяват опасностите и им противодействат.
girlonthephone

Ако живеете в щата Илинойс и плащате твърде много за вашата автомобилна застраховка, Вие трябва да говорите с нас. Ние предлагаме цени, които можете да си позволите и обслужване от професионални агенти. Сигурни сме, че няма да съжалявате, че сте се обадили.


cards