BG EN
call us
"Искам да Ви благодаря, че ми помогнахте да намеря подходяща застраховка за моята първа кола. Високо ценя усилията ,които полагате да задоволите изискванията на вашите клиентите. С голямо удоволствие ще Ви препоръчам на всички мои приятели. Благодаря Ви!"
Ирен Павлова, Шилър Парк, Илинойс

irenhappy

За нас- застрахователна агенция Triple Care

Ние сме независима застрахователна брокерска агенция.

Triple Care е частна независима застрахователна агенция. Повече от три години ние сме консултанти по въпросите на застраховането тук в щата Илинойс USA.

Нашата основна цел е не просто да предлагаме най-добрите условия и цени на застраховане, а ние отделяме специално внимание на обслужването по време на протичането на застрахователните договори.

Важно

Безплатно професионално обслужване

Нашите застрахователни услуги са безплатни за вас.

Нашата комисионна е включена в сумата, която плащате на застрахователната компания. Дори да си вземете застраховка директно от застрахователната компания, ще платите същата цена-по този начин застрахователя задържа комисионната, а Вие ще се лишите от възможността да получите безплатен професионален съвет от независим източник на български език.

Най-добри цени и условия.

Ние предлагаме достъп до множество застрахователни компании, конкурентни цени на застраховките и качество на услугите. Полагаме максимални усилия за да осигурим възможно най-добрата цена и условия на застраховане.

Подръжка

Ние държим под внимание всички настоящи застрахователни договори, искове, вноски при разсрочено плащане и подновявания. Ние преглеждаме всяко подновяване. Ако някой от застрахователите предлага по-голямо намаление за вас,ние ще Ви предложим да смените застрахователя преди подновяването. Ние ще Ви дадем специални съвети ако мислим, че липсва важен елемент от застраховката Ви. Ние ще Ви информираме ако мислим, че бихте могли да спестите пари при смяната на застрахователя като не се прави компромис с доброто и солидното покритие на вашата полица.

Преимущества

Опит и знания: Интелектуалният капитал е един от нашите най-важни приоритети. В нашата компания работят специалисти с различна подготовка и опит в застрахователния бизнес. Те следят развитието на пазара и предлагат нови начини за посрещане нуждите на нашите клиенти.

Специфични решения: Разбирайки, че никога двама различни клиенти нямат еднакви застрахователни нужди, ние посвещаваме времето си на анализиране на всяка специфична ситуация с клиента и неговите бъдещи очаквания за да дадем професионални съвети и да покрием неговите потребности.

Ориентация към клиента: В насоката на нашата дейност, нашата финална цел е да развием стабилни и дълготрайни отношения. Нашите клиенти са най-доброто доказателство за успеха ни-повечето от тях са с нас от самото начало.

Преференциални цени: Дълготрайното взаимодействие с множество застрахователни компании ни дава възможността да предлагаме качествени застрахователни продукти на възможно най-ниски цени.

Нашата Мисия

Ваш Съветник

Като регионален лидер в предлагането на специфичен риск мениджмънт и застрахователни решения за защита на клиентите ни, застрахователна агенция Triple Care посвещава усилията си в помощ на Вас, нашият ценен и уважаван клиент, за да развием ефективна и достъпна стратегия за защита на вашето имущество и сигурност.

Повече от застрахователен брокер, ние сме преобразували традиционната роля на посредници, за да станем и съветници, съчетаващи нашите широки познания и опит, докато се убедим, че вашите цели и потребности са правилно интегрирани с вашата цялостна застрахователна стратегия. Като ваш съветник, ние вярваме, че е изключително важно да насочим вашето внимание и разбиране към въпросите, които засягат вашата стратегия за предпазване от риск.

При внимателно анализиране на вашия рисков фактор, начин на живот и възможност за загуби и разумно поставяне на целите, в зависимост от степента на риск, който сте готови да поемете, ние можем да изготвим риск мениджмънт план, който да удовлетворява вашите лични цели като Ви дава сигурността, която заслужавате.

girlonthephone

Ако живеете в щата Илинойс и плащате твърде много за вашата автомобилна застраховка, Вие трябва да говорите с нас. Ние предлагаме цени, които можете да си позволите и обслужване от професионални агенти. Сигурни сме, че няма да съжалявате, че сте се обадили.cardshappy